طرز تهیه سوفله مرغ مکزیکی

غذایی آسان و فوری و در عین حال خوشمزه که حتی سرو آن به صورت سرد هم خوب است. این سوفله برای مهمانی هم گزینه مناسبی است.

مواد لازم:

  • آرد / ۱ پیمانه
  • شیر / ۱ پیمانه
  • تخم مرغ / ۲ عدد
  • بیکینگ پودر / ۱ قاشق چایخوری
  • سینه مرغ / ۱ + ۱/۲
  • فلفل دلمه ای / نصف ( یا ۴ عدد فلفل کبابی )
  • پنیر خامه ای / ۲ قاشق غذاخوری
  • مخلوط پنیر گودا و چدار / برای پوشاندن روی پای
  • جعفری خرد شده / ۲ قاشق غذاخوری
  • نان پیتا یا ترتیلا / ۱ عدد
  • نمک و فلفل / به میزان لازم ( بهتر است این غذا کمی تند باشد)

روش تهیه:
ابتدا کف قالب را چرب کنید و بعد به صورت کامل یا مطابق تصویر به شکل دو نوار روی هم، به صورت بعلاوه کف ظرف را کاغذ روغنی بیاندازید. نان را کف قالب بگذارید و مواد داخل سوفله را آماده کنید ( بهتر است اطراف نان کمی از دیواره های قالب را بگیرد و بالا بیاید )

سینه مرغ را پخته و ریش ریش کنید. فلفل را خرد کنید.

سینه مرغ، جعفری، پنیر خامه ای، فلفل دلمه ای را با هم مخلوط کرده و روی نان بریزید. آرد، شیر، تخم مرغ و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مرغ بریزید.روی سوفله را با پنیر گودا و چدار رنده شده بپوشانید و داخل فر بگذارید.

دمای فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد و تا زمانی که روی پای طلایی شود.

سوفله مرغ مکزیکی را با سس تند یا هر نوع سس دلخواه، سرو کنید.


دیدگاهتان را بنویسید